ΚοινΣΕπ “ΣΥΝ+ΔΡΑΜΩ”

ΔΕΠΑΝ / Κοινωνία των Πολιτών

Η ΚΟΙΝ Σ ΕΠ «ΣΥΝ+ΔΡΑΜΩ» ιδρύθηκε το  2013 με σκοπό την προβολή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής παράδοσης σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει έδρα το Βόλο.

Το ξεκίνημα της λειτουργίας της ΣΥΝ+ΔΡΑΜΩ συμπίπτει με μία πρωτόγνωρη τριπλή κρίση: οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική. Είμαστε μάρτυρες του τέλους της λεγόμενης «κοινωνίας της αφθονίας» και συγχρόνως μιας δραματικής κλιματικής αλλαγής, που απειλεί την επιβίωση της ζωής στον πλανήτη μας. Η Ελλάδα, ειδικότερα, έχει μόλις μπει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία θα δοκιμαστούν πολλαπλά οι αντοχές, όχι μόνο της οικονομίας, αλλά και της κοινωνίας μας.

Στόχος μας είναι στα προσεχή χρόνια να καταφέρουμε, με την προσεκτική αλλά και αποδοτική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων και την αύξηση των χρηματοδοτήσεων, να εκτελέσουμε ποιοτικό έργο, σε μεγαλύτερη ακόμη κλίμακα, αλλά και αυξημένης κοινωνικής και εθνικής εμβέλειας.

Ειδικεύεται στον τομέα του πολιτισμού, της τέχνης και του αθλητισμού μέσα από την οργάνωση εκθέσεων και πολιτιστικών-αθλητικών δράσεων (θέατρο, συναυλίες, αθλητικά  τουρνουά κά).

Ασκεί δραστηριότητες οι οποίες:

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο:  syn.dramo@yahoo.com.